Research and development consultancy services (№2505857)

16 aug

Number: 2505857

Country: Denmark

Source: TED


Link to original

To view links to the source need to register

Publication date


16-08-2017

Description


  1. Section I
    1. Name and addresses
      Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
      Frederiksholms Kanal 25
      København K
      1220
      Denmark
      Telephone: +45 33925364
      E-mail: [email protected]
    2. Type of the contracting authority:
      Ministry or any other national or federal authority, including their regional or local subdivisions
    3. Main activity:
      Education
  2. Section II
    1. Scope of the procurement:
      1. Title:

        Kontrakt om Elevers syn på folkeskolen 2017-2019.


        Reference number: 17/09077
      2. Main CPV code:
        73200000
      3. Type of contract:
        Services
      4. Short description:

        Projektet skal afdække elevers syn på, oplevelse af og ageren i folkeskolen i skoleårene 2017/2018 og 2018/2019 med endelig afrapportering i 2019 som led i evaluerings- og følgeforskningsprogrammet til folkeskolereformen. Projektet supplerer viden fra følgeforskning vedr. implementeringen af reformen samt betydningen af nye elementer for elevers trivsel, faglige deltagelse og interesse mv. Projektet uddyber aspekter af reformen, som endnu ikke er tilstrækkeligt belyst. Derudover analyseres elevers trivsel, deltagelse, motivation og engagement i skolen 4 år efter reformens ikrafttræden.

        Projektet udføres med afsæt i følgeforskningens paneldata samt kvalitative data blandt elever, forældre og lærere og pædagoger. De kvantitative analyser skal give overblik over strukturer, mønstre og udviklinger over tid. De kvalitative analyser skal give dybere indsigt i praksis. Kvalitative dataindsamlinger sker med afsæt i de kvantitative analyser i hhv. 2017 og 2018.


      5. Information about lots:
        This contract is divided into lots: no
      6. Total value of the procurement:
        Value excluding VAT: 6 397 815.00 DKK
    2. Description
      1. Title:
      2. Additional CPV code(s):

      3. Place of performance:
      4. Description of the procurement:

        Projektet »Elevers syn på folkeskolen 2017-2019« skal afdække elevers syn på, oplevelse af og ageren i folkeskolen i skoleårene 2017/2018 og 2018/2019 med endelig afrapportering i 2019 som led i evaluerings- og følgeforskningsprogrammet til folkeskolereformen. Projektet bygger oven på den samlede viden, som følgeforskningen har genereret om implementeringen af folkeskolereformen samt betydningen af de nye elementer for elevernes trivsel, faglige deltagelse og interesse mv. Projektet kan således gå i dybden med aspekter af reformen, som endnu ikke har været tilstrækkeligt belyst. Derudover skal det, med udgangspunkt i spørgeskemadata fra 2014-2018, give en mere langsigtet vurdering af status på elevers trivsel, deltagelse, motivation og engagement i skolen 4 år efter reformens ikrafttræden.

        Projektet afdækker student engagement og betydningen heraf for elevernes trivsel og faglige udvikling. Student engagement består af flere dimensioner og spænder lige fra elevers oplevede tilhørsforhold til skolen (til klassekammerater og lærere) til læringsrelateret adfærd (f.eks. aktiv deltagelse i undervisningen og dét at gøre sig umage med skolearbejde). Det er i den internationale forskningslitteratur påvist, at student engagement, er en vigtig prædiktor for bl.a. elevernes trivsel, motivation og arbejdsindsats samt i sidste ende også deres faglige udvikling (se f.eks. Rangvid, 2016).

        Hvad angår unges motivation og lyst til læring, vil hovedfokus rette sig mod, hvad det er, en elev er motiveret for og organiseret imod, snarere end blot om og i hvor høj grad, eleverne er motiverede. Formålet hermed er at bidrage til en bedre forståelse af, hvorfor en elev engagerer sig eller ej, og dermed også komme tættere på en afklaring af, hvad der kan gøres i en konkret undervisningssituation for at styrke motivationen hos eleven.

        Udgangspunktet for projektets analyser er således en antagelse om, at den måde, undervisningen tilrettelægges på, samt kvaliteten af de fællesskaber og relationer eleverne indgår i, alle er aspekter, der har betydning for elevernes engagement i skolen, motivation for læring og derigennem deres trivsel og faglige udvikling. Analysernes overordnede formål er at undersøge de empiriske sammenhænge mellem undervisningens tilrettelæggelse (herunder både generelle tilgange til undervisningen og reformspecifikke aspekter) på den ene side og elevernes engagement, motivation, deltagelse, trivsel og faglige udvikling på den anden side. Forskellige måder at tilrettelægge undervisningen på er noget af det, som skolerne aktivt kan påvirke og udvikle. Derfor vil analysens konklusioner i høj grad være handlingsanvisende ift., hvad der med stor sandsynlighed kan have positiv betydning for elevers engagement i skolen og dermed for trivsel og faglig udvikling.

        Et centralt omdrejningspunkt i projektet vil være at undersøge variation (heterogenitet) i de belyste sammenhænge og udviklinger over tid. Ud over at afdække dimensioner af heterogenitet for køn, etnicitet, social baggrund og familiestruktur undersøges endvidere elever, der fagligt præsterer særligt højt og særligt lavt (målt vha. de nationale test) samt elever, der udviser tegn på socio-emotionelle vanskeligheder(målt vha. Strengths and Difficulties Questionnaire, SDQ). Formålet hermed er at skabe viden om, hvilke undervisningstiltag, reformelementer, mv., der synes at have størst betydning for forskellige elevgrupper.

        Projektet udføres med afsæt i følgeforskningens paneldataindsamling samt kvalitative data blandt elever, deres forældre og de lærere og pædagoger, der underviser dem. De kvantitative analyser skal give overblik over strukturerer, mønstre og udviklinger over tid. De kvalitative analyser skal give dybere indsigt tættere på praksis. Den kvalitative dataindsamling sker med afsæt i resultater fra de kvantitative analyser i hhv. 2017 og 2018.


      5. Award criteria:
      6. Information about options:
        Options: no
      7. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      8. Additional information:
  3. Section IV
    1. Description:
      1. Type of procedure:
      2. Information about a framework agreement or a dynamic purchasing system:
      3. Information about electronic auction:
      4. Information about the Government Procurement Agreement (GPA):
        The procurement is covered by the Government Procurement Agreement: yes
    2. Administrative information:
      1. Previous publication concerning this procedure:
        Notice number in the OJ S: 2017/S 138-283873
      2. Information about termination of dynamic purchasing system:
      3. Information about termination of call for competition in the form of a prior information notice:
  4. Section V
    1. Title:

      Kontrakt om Elevers syn på folkeskolen 2017-2019


    2. Award of contract
      1. Date of conclusion of the contract: 2017-08-08
      2. Information about tenders:
        Number of tenders received: 1
        The contract has been awarded to a group of economic operators: no
      3. Name and address of the contractor:
        Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd
        Herluf Trolles Gade 11
        København K
        1052
        Denmark
        Telephone: +45 33480800
        E-mail: [email protected]
        The contractor is an SME: no
      4. Information on value of the contract/lot (excluding VAT):

        Total value of the contract/lot: 6 397 815.00 DKK
      5. Information about subcontracting:

  5. Section VI
    1. Additional information
    2. Procedures for review
      1. Review body
        Klagenævnet for Udbud
        Nævnenes Hus, Toldboden 2
        Viborg
        8800
        Denmark
        Telephone: +45 72405708
        E-mail: [email protected]
      2. Body responsible for mediation procedures

      3. Service from which information about the review procedure may be obtained

        I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klage:

        Ved et udbud med prækvalifikation efter udbudsloven, forsyningsvirksomhedsdirektivet eller tilbudsloven skal en klage over ikke at være blevet prækvalificeret indgives inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter ordregiverens afsendelse af underretning om prækvalifikation.

        Andre klager over udbud eller beslutninger, f.eks. tildeling af kontrakter, omfattet af udbudslovens afsnit II eller III eller forsyningsvirksomhedsdirektivet skal være indgivet til klagenævnet inden 45 kalenderdage regnet fra dagen efter ordregiverens offentliggørelse af en bekendtgørelse i EU-Tidende om indgåelse af kontrakt.

        Angår klagen overtrædelser af tilbudsloven eller udbudslovens §§ 191 og 192, regnes klagefristen på 45 kalenderdage fra dagen efter ordregiverens underretning om tildelingsbeslutningen.

        1) Klager over indgåelse af en rammeaftale efter udbudsloven (afsnit II, III og §§ 191 og 192), forsyningsvirksomhedsdirektivet eller tilbudsloven skal være indgivet til klagenævnet inden 6 måneder regnet fra dagen efter ordregiverens underretning om tildelingsbeslutningen.

        2) Klager over indgåelse af en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem omfattet af udbudslovens afsnit II eller III eller forsyningsvirksomhedsdirektivet skal være indgivet til klagenævnet inden 30 kalenderdage regnet fra dagen efter ordregiverens underretning om tildelingsbeslutningen.

        3) Klager over en ordregivers beslutning om at videreføre en kontrakt (udbudslovens § 185, stk. 2) skal indgives til klagenævnet inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter, at ordregiveren har offentliggjort sin beslutning (udbudslovens § 185, stk. 2, 3. pkt.).

        4) Har ordregiveren fulgt proceduren i lov om Klagenævnet for Udbud § 4, skal en klage over, at ordregiveren i strid med udbudsdirektivet eller forsyningsvirksomhedsdirektivet har indgået en kontrakt uden forudgående offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse være indgivet til klagenævnet inden 30 kalenderdage regnet fra dagen efter ordregiverens offentliggørelse af en bekendtgørelse i EU-Tidende om indgåelse af kontrakt.

        Senest samtidig med, at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen. Der kan henvises til lovens § 6, stk. 4.

        Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i punkt VI.4.1).

        Klagenævnet for Udbuds egen klagevejledning kan findes på www.erhvervsstyrelsen.dk


        Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
        Carl Jacobsens Vej 35
        Valby
        2500
        Denmark
        Telephone: +45 41715000
        E-mail: [email protected]
    3. Date of dispatch of this notice
      2017-08-11